RuiterCoaching

Om nog meer aandacht te kunnen besteden aan de 1 + 1 = 3 gedachte, heb ik de opleiding tot RuiterCoach gevolgd bij Hippische Professionals Opleidingen en Trainingen. RuiterCoaching kan echter ook volledig los van een gedragsuitdaging ingezet worden. 

Ruiter Coach: vertrouwen en harmonie

Als Ruiter Coach help ik jou en je paard wanneer jullie door diverse oorzaken het vertrouwen in elkaar zijn verloren en nu met angst of onzekerheden kampen. Of wanneer jullie communicatie even niet zo lekker loopt, waardoor je tegen uitdagingen aanloopt waar je zelf geen oplossing voor vindt.
Met mijn hulp kunnen jullie je weer weer ontwikkelen tot een zelfstandig functionerende harmonieuze combinatie.
RuiterCoaching is een combinatie van coaching en instructie, waarbij de nadruk ligt op coaching. Door middel van het stellen van oplossingsgerichte coachvragen, maak ik je bewust van je eigen handelen en kunnen. Samen gaan we onderzoeken waar mogelijkheden zitten. Het proces van verandering en persoonlijke groei ligt bij jou zelf. Ik ben er voor jou om je te ondersteunen. 
" Angsten, onzekerheden en te weinig vertrouwen verstoren de harmonie tussen ruiter en paard. De Ruiter Coach helpt om dit te herstellen of te helen "